Philippe Geubels

Philippe Geubels

Droog

Loonfiches van de Colruyt, ultrakort haar, slechte ogen, een nasale stem en kurkdroge grappen. Meer had Philippe Geubels niet nodig om in 2007 zijn comedycarrière te lanceren.

Zijn eerste avondvullend show heette Droog omdat hij, nu ja, nogal eens droog uit de hoek kan komen. Het werd een autobiografische show waarin Philippe over zijn jeugd, zijn werk, zijn angsten - kortom zijn dagelijkse leven - vertelt. Pointes aan een duizelingwekkend tempo en ontroering, of toch niet? Menig toeschouwer van Droog werd destijds op het verkeerde been gezet. Gelukkig werd er ook goed en veel gelachen.

Hoe moet het nu verder?

Philippe Geubels heeft genoeg stof uit het leven gegrepen om weer een boeiende avond te vullen, immers, zijn huwelijk liep op de klippen door teveel op te gaan in het succes van zijn eerste zaalshow Droog en hij vraagt zich luidop af: “Ben ik mijn vrienden niet teveel uit het oog verloren, wie zijn trouwens mijn echte vrienden en wie laaft zich mee aan mijn succes?” Hij is onzeker door het overweldigende succes van de eerste zaalshow met uitverkochte zalen en tevreden toeschouwers. Kan hij het succes evenaren met zijn tweede show? Hoe gaat hij om met de druk van het bekend zijn? En vooral: Hoe moet het nu verder?

Made In Belgium

Made In Belgium is de derde avondvullende show van Philippe Geubels, hij speelde die in Nederland. De show is gebaseerd op zijn twee eerste shows Droog en Hoe moet het nu verder? die voor de Belgische theaterzalen bestemd waren.

Bedankt voor alles

Na 2 jaar televisiewerk in binnen- en buitenland is hij terug en wil hij zijn publiek bedanken met een nieuwe voorstelling Bedankt voor Alles. Geen compilatie of best of van de laatste 10 jaar, maar met volledig nieuw materiaal.

Of misschien komt er toch nog een stukje materiaal vanonder het stof, retro is terug in, niet?